De twee dames

Vorige week had ik een erg leuk kennismakingsgesprek met twee dames.  Binnenkort  zullen zij het geregistreerd partnerschap aangaan en willen dat graag in een mooie ceremonie doen.

Het was een mooi gesprek met veel verhalen. Hun leven staat aan de vooravond van veel veranderingen.  Binnenkort gaat er verhuisd worden naar een fijn ruim huis . ook zijn ze druk bezig om hun kinderwens in vervulling te laten gaan.

Om alles goed geregeld te hebben gaan ze zich laten registreren. Want hun huwelijk met trouwjurken en alles er op en er aan  laat nog even op zich wachten. Daar willen ze graag hun toekomstige kinderen bij betrokken hebben. Maar eerst dus deze feestelijke dag.

Zij zijn bezig om er een fijne  dag van te maken en ik ben ondertussen druk bezig een mooie speech te schrijven voor dit leuke stel.

Op mijn website heb ik niet extra aandacht besteed aan gay wedding omdat het voor mij niet anders is als hetero stellen. Het gaat erom dat ik de liefde voel die er tussen het stel is. Zij willen dat uitspreken in een mooie ceremonie waarin zij kiezen voor elkaar.

Ik word elke keer nog gelukkig als ik hier getuige van mag zijn en hoop nog veel van deze liefdes feestjes te mogen meemaken.

foto van:  Freya fotografie. kijk op haar website http://www.trouwfotografiefreya.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.