Waarom kiezen voor een bruidsfotograaf?


Wel of geen bruidsfotograaf ?

Als je gaat trouwen maak je allerlei keuzes en moet je natuurlijk afwegingen maken die ook nog eens bij je budget moeten passen. De bruidskleding , de taart, het diner en het feest, het wordt zoals jullie dat willen. Het is tegenwoordig super leuk dat dit vrijwel overal kan. Dat je tegenwoordig je eigen zelfstandig trouwambtenaar mee kunt nemen, weten gelukkig ook steeds meer stellen. Alle elementen zorgen deze dag dat het jullie dag wordt!

De voordelen van een professionele fotograaf voor je bruiloft

Het valt mij vaker op dat er dan vaak bezuinigd gaat worden op de foto’s. met alle goede camera’s die er tegenwoordig zijn, heeft iedereen wel een vriend of familielid die dit wil doen. Nogmaals kan ik niet in een ander zijn of haar portemonnee kijken, maar als ik voorgesprek heb met een stel, vraag ik vaak wel wie de foto’s gaat nemen. Omdat ik denk dat een bruidsfotograaf echt meerwaarde heeft. Deze professional is niet emotioneel betrokken bij jullie en vergeet daardoor niet de foto’s te maken die er juist toe doen. Ook zijn de accu’s nooit leeg op het verkeerde moment en vragen ze eigenlijk ook nooit of het bruidspaar nog een keer wil tekenen omdat ze net niet op tijd waren.
Wat ook zo’n voordeel is, je merkt ze bijna niet op en elke fotograaf heeft een eigen stijl. Het is leuk om op internet op zoek te gaan naar juist die fotograaf die jullie sfeer weet neer te zetten.

Mijn favoriete bruidsfotografen in Groningen

Ik kom heel wat fotografen tegen en ben van sommige van hen een heuse fan. Vind het altijd prachtig om te zien of ze zichzelf weer hebben weten te overtreffen. Ik kan natuurlijk niet iedereen hier noemen, maar twee stadsgenoten van mij wil ik graag noemen. Ook omdat ze al mooie prijzen hebben gewonnen. Kars Tuinder van www.ktf.nl maakt met zijn team mooie foto’s , die hij dan op een unieke wijze weet te bewerken. Hij maakte ook de foto met de grote LOVE letters op mijn website, ik vind het een super foto!
Stephan Keereweer van www.degrotedag.net heeft weer zo’n unieke stijl, die moet je gewoon zelf maar even bekijken. Maar er komen ook steeds nieuwe toppers bij die ik bewonder en social media is dan erg leuk om elkaar wat te volgen. En daaruit kan dan zomaar een ontmoeting uit ontstaan.
Zo had ik onlangs hele leuke koffie afspraak met Dyana van www.puurbydyana.nl Een stralende spontane dame die leuke en vooral frisse heldere foto’s maakt. Ze is nog maar een jaar geleden dit foto-avontuur aangegaan en nu al heeft ze prachtige opdrachten binnen. Behalve mooie foto’s heb je ook een hele fijne dame erbij op jullie trouwdag. Van Dyana mocht ik de foto bij deze blog gebruiken.

Hippe trouwfoto’s

Het zijn zomaar namen die jullie wellicht kunnen inspireren, maar er zijn nog zoveel meer geweldige mensen op dit gebied. Als je met een mooi album samen op de bank zit na te genieten van een super dag, dan denk ik dat je blij bent toch de keuze te hebben gemaakt voor een bruidsfotograaf. En wat tegenwoordig ook heel erg leuk is dat je een videograaf inhuurt. Deze mensen kunnen echt toveren met beelden. Geen oubollige film die ellenlang duurt en waar je nooit meer naar kijkt, maar een hippe clip en zeer waardevol aandenken aan jullie dag! www.ridali.nl is een stel die het samen doet. Zelf stapelgek op elkaar weten zij precies wat ware liefde is, en dat zie je terug in een leuke film. Heb je nog een potje over, dan is dit zeker het overwegen waard. En natuurlijk hoop ik dat ik bij al deze mooie reportages aanwezig mag zijn 😉

Als trouwambtenaar denk ik graag met jullie mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.