Jullie wensen

Dreaming of a  Beach wedding?


Trouwen op het strand of aan het water

Trouwen aan het water

 

Als je als trouwambtenaar bent geboren en getogen op het mooie waddeneiland Schiermonnikoog, begrijp je dat het voor mij extra leuk is als ik jullie op het strand het jawoord mag vragen.

Lekker met de wind in je haren, de zon in je gezicht, schreeuwende meeuwen  en de ruisende zee maken het een strand huwelijk heel speciaal. Gelukkig heeft ons land heel veel mooie stranden en meren en is er keuze genoeg.

Omdat jullie ceremonie echt super persoonlijk mag zijn, nodig ik je van harte uit om mij eens geheel vrijblijvend te mailen of te bellen, want niks leuker vind ik om met jullie mee te denken om er echt iets geweldigs van te maken.

fotocredits:  http://muruelleoldenburger.com/

Buiten trouwen

Houden jullie net als ik ervan met je voeten in het zand te staan? Trouwen op het strand, in een bos, in het weiland bij een boerderij. Allemaal super leuke mogelijkheden om een uniek buitenhuwelijk te realiseren. Een wat bohemian style, of meer festival, het is allemaal mogelijk, en ik vind het super leuk om hier mijn bijdrage aan te leveren. Er zijn inmiddels wedding planners die jullie kunnen helpen om dit te kunnen realiseren. Ook trouwen op een mooi schip is iets waar je misschien niet meteen aan denkt, maar is  zeker heel romantisch. Natuurlijk is er niks mis met een meer traditionele ceremonie op het stadhuis of gemeentehuis, of op een mooie locatie in een van de prachtige borgen van de provincie Groningen of in een andere stijlvolle ambiance. Jullie weten zelf vast al waar jullie elkaar het antwoord willen geven op die vraag die ik jullie graag zal stellen.

 

 

 

Trouwen in je eigen tuin

Zoals Nelleke Wouters omschrijft:

“Wat is er nou leuker dan lekker in je achtertuin trouwen? Of op een andere, mooie locatie. Te midden van dierbare familie en goede vrienden. Onlangs ontwierp ik het logo en de complete huisstijl voor Trouwambtenaar Sandra van Het Jawoord. Sandra is spontaan, hartelijk en zorgt voor een persoonlijk verhaal. Ook leuk als je niet gaat trouwen, maar op zoek bent naar een alternatieve vorm van elkaar het Jawoord geven!

Trouwen op een landgoed, kasteel, een boerenbruiloft , in de boomgaard of je eigen tuin, het café, of de plek waar je elkaar hebt ontmoet. Trouwen zoals jullie het willen!”


Interesse of meer weten?