Tarieven

Liefde is onbetaalbaar…


Wat kost trouwen?

Dat is natuurlijk een vraag die meespeelt. Jullie liefde is onbetaalbaar en je kiest voor Het Jawoord omdat te laten zien.                                                                         Ik kan jullie die onvergetelijke ceremonie bezorgen, een ceremonie waar jullie, en jullie geliefden nog lang van zullen na genieten.

Samen maken we er een mooie reis van. Ik heb mijn koffer alvast gepakt.  Deze zit vol met een heleboel liefde!

Tarieven 

Al met al ben ik ruim 25 uur bezig om de speech helemaal zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. In de praktijk komt dat meestal veel hoger uit.

Omdat elk bruidspaar op een andere locatie trouwt is het elke keer maatwerk.  Telefonisch of per mail kan ik al wel een indicatie geven wat de kosten zullen zijn.

Reiskosten worden in de drie noordelijke provincies niet berekend. M.u.v. de Waddeneilanden.  voor de overige provincies bereken ik 0.39 eurocent.

Ook een ceremonie in het buitenland  behoort tot de mogelijkheden. Er wordt dan een offerte op maat gemaakt. De kosten zullen dan voornamelijk bestaan uit reis- en verblijfkosten.

Eventuele leges en benoemingskosten kosten voor de gemeente, betalen jullie aan de gemeente zelf. Dat betekent dat deze los van mijn kosten staan.

 

 

Een eigen trouwambtenaar of ceremoniespreker hoeft zeker niet duurder te zijn. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Omdat ik iedereen gun die geweldige ceremonie te krijgen waar nog lang over na wordt gepraat zijn mijn prijzen  redelijk. Hieronder kun je zien wat ik hiervoor bied.

Dit bied ik jullie:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis,  bij jullie thuis, via Skype of op een andere locatie in overleg.
  • Een uitgebreid gesprek bij jullie thuis, waarin ik heel veel over jullie te weten wil komen, en waarin we de ceremonie vorm gaan geven. Reken maar op dat ik er een avondje ben.
  • Eventueel een tweede gesprek waarin ik jullie nog beter leer kennen, en juist dat zijn vaak de mooiste en persoonlijke gesprekken.                                                        hiervoor bereken ik 50 euro extra). Sowieso plan ik in de laatste week een Skype gesprek om nog even de laatste zaken met elkaar door te nemen.
  • Ik zoek contact met mensen die voor jullie belangrijk zijn.                                           Ik mail, bel, app heel wat af met jullie intimi en daar zit veel tijd, maar ook vaak veel gezelligheid in.
  • Een persoonlijk geschreven speech, met jullie levensverhaal, ik stort me als het ware even helemaal in jullie leven. Het verhaal zal doorspekt met jullie persoonlijk leven zijn.
  • Een op maat gemaakte ceremonie op de locatie van jullie keus.
  • Contact opnemen met de desbetreffende gemeente, en zorgen dat alle documenten zijn geregeld.
  • Als het een ceremonieel huwelijk betreft, zorg ik voor een mooie stijlvolle akte.
  • Vanzelfsprekend ontvangen jullie de uitgeschreven speech na afloop.

Interesse of meer weten?