Over mij

             Ik beloof jullie een onvergetelijke persoonlijke ceremonie

Natuurlijk gaat het om jullie. Maar ik stel me graag aan jullie voor. In 1964 ben ik op Schiermonnikoog geboren. Een heerlijke jeugd heb ik er gehad en nog altijd voel mij ik mij sterk verbonden met het eiland. Als ik mijn hoofd leeg wil maken kan ik uren over het strand lopen en mooie bijzondere schelpen zoeken. Soms neem ik wel eens een mooie schelp mee naar de ceremonie die dan als een natuurlijk ringenkussen dient. Dat past bij mij; natuurlijke elementen geven nog meer persoonlijke sfeer aan jullie trouwceremonie.

Jaren geleden verhuisde ik naar de gezellige Groningen waar ik nu, met mijn gezin nog steeds woon. Gelukkig is de boot binnen een uur te bereiken en kan ik “mijn” eiland nog regelmatig bezoeken. Het blijft toch een uniek stukje Nederland.

Spreken uit het hart

Ik zou mijn stijl willen omschrijven als warm,super persoonlijk, oprecht en ik spreek recht uit mijn hart. Natuurlijk ontbreekt humor niet. Ik vind het belangrijk dat het klopt, dat de ceremonie harmonieus is opgebouwd. Het gaat om het bruidspaar, want jullie willen je liefde naar elkaar uitspreken en ik zou het een enorme eer vinden om daar getuige van te mogen zijn.

Het jawoord is aangesloten bij

Zankyou
The Perfect wedding
Fotograaf kiezen
Matriomonium (vakvereniging voor trouwambtenaren)

Sandra Talsma in de media

In mijn eigen favoriete cafe de Wolthoorn sloot ik 06-11-2017 een heel bijzonder ontroerend huwelijk van Sanna en Geert-Jan.

http://www.dvhn.nl/groningen/Circuit-Van-een-hartaanval-komt-een-huwelijk-22638049.html

Lees hier het leuke artikel van Bianca en Gert Jan die een echt festival huwelijk hadden op het mooiste festival van Nederland elk jaar in Groningen.

http://www.dvhn.nl/groningen/Trouwen-op-Noorderzon

 

Natuurlijk is elk stel speciaal en bijzonder. Maar om op het podium van de Stadsschouwburg van Groningen het huwelijk te  mogen voltrekken van Bert Visscher en zijn Pien, was wel een memorabel moment. Zeker met mijn stagiair Herman Finkers. Lees meer in mijn blog.

https://www.dekrantvantoen.nl/vw/article.do?v2=true&id=DVHN-20130608-GN01004001&vw=org&lm=bert%2Cvisscher%2Ctrouwt

 


Interesse of meer weten?