De zand ceremonie

De zand ceremonie is een prachtig symbolisch ritueel die ik soms  als trouwambtenaar gebruik tijdens de ceremonie. Zand is iets waar ik zelf erg van houd, niks fijner om met blote voeten uren over het strand te lopen en meestal vind ik dan ook mooie schelpen. Een zandceremonie past daarom ook erg bij mij als …

De eerste date

De eerste date Een aantal keren per jaar sta ik op een kleine trouwbeurs of trouw-event. Beleef hier zelf altijd veel plezier aan. Is altijd erg gezellig. Ook met de collega’s is het vaak dikke pret Ik kies ervoor om het in het kleine te houden omdat je dan meer ruimte hebt om mooie en …

Een eigen trouwambtenaar?

Lieve aanstaande bruidsparen. Jullie zijn allemaal druk bezig met alles voor de grote dag uit te zoeken. Natuurlijk de mooiste jurk, het meest kekke pak, bloemen, taarten, styling, muziek, locatie en wat ben ik vergeten? Oh ja, we gaan trouwen en hebben een trouwambtenaar nodig. Bij elke gemeente kun je kiezen uit gemeente Babs-en (bijzonder …

Noorderzon huwelijk in Groningen

http://www.dvhn.nl/groningen/Trouwen-op-Noorderzon-%E2%80%98We-komen-hier-elk-jaar-samen%E2%80%99-22448997.html Dit was weer een huwelijk met een speciaal tintje. Trouwen op een festival met een heus festivalbandje. Super leuk dat er in de pers een artikel over werd geschreven. Bianca en Gertjan wilden niet traditioneel trouwen, maar kozen voor een bijzondere huwelijksdag. Omdat het een festival betreft met veel theater, had ik nog een …

Een weekendje…

Wat een enerverend en vooral leuk weekend om op terug te kijken. Vrijdagmorgen zat ik nog op mijn werk en daarna mocht ik in het Groninger museum Ingrid  en Martin  elkaar in een mooie ceremonie elkaar het jawoord laten geven. de lach en de traan wisselden elkaar af. Zij weten ondanks tegenslagen altijd een positieve …

Weddingplanners , weddingstyling en ceremoniemeester, wat doen zij allemaal?

    Weddingplanners  & Weddingstyling Helemaal hip is het om tegenwoordig je trouwdag in een thema te gieten. De Bohemian/Ibiza style is nu hot, maar er is veel en veel meer. Ook buiten trouwen wordt prachtig aangekleed. Zelf houd ik hier ook erg van. Annemarie Emod van https://annmariage.nl/index.html is een styliste die ik ben tegen …