Een weekendje…

Wat een enerverend en vooral leuk weekend om op terug te kijken.

Vrijdagmorgen zat ik nog op mijn werk en daarna mocht ik in het Groninger museum Ingrid  en Martin  elkaar in een mooie ceremonie elkaar het jawoord laten geven. de lach en de traan wisselden elkaar af.

Zij weten ondanks tegenslagen altijd een positieve instelling in het leven te houden en zijn ook daadwerkelijk een stralend mooi en lief paar.

Maar toen ik van de vader van de bruidegom een groot compliment kreeg over de ceremonie, was ik ook heel blij. Want deze vader is niet gewend over gevoelens te praten, maar deze ceremonie had hem geraakt. Ik zag het al hoe het hem raakte. Dat zijn de momenten die er toe doen.

Daarna tussen de buien door op de fiets naar de Peperasthuiskerk. Deze kerk zit in het hartje van de stad verstopt in een prachtig hofje. Daar wachten we met elkaar op het bruidspaar Helga en Ton die door een vreselijke bui uit de auto moesten rennen.

Maar wat weer een stralend lief paar. Ze leven zo mooi bewust vol liefde voor elkaar en hun dierbaren , maar ook in de natuur en hun plekje in de wereld.

Wat een voorrecht om elke weer op deze intieme momenten aanwezig te mogen zijn en al die liefde te zien.

Zaterdagmorgen zat ik alweer  in de trein richting Rotterdam waar mijn oudste dochter Jonnah studeert en hadden een fijn gezellig dagje samen.

In de namiddag met de trein richting Amsterdam waar ik bij mijn zus een gezellige avond had .

In de Westerkerk staken we kaarsjes aan voor onze ouders. Dat voelt altijd goed om te doen.

Daarna had ik in Amsterdam een leuk gesprek met een  jong ouderpaar met twee lieve kleine kindjes die hun huwelijksdag aan het plannen zijn voor september.

Bij het huwelijksaanzoek bleek hij de locatie al gereserveerd te hebben. Wat een bijzondere verrassing!

En toen weer snel de trein in richting huis, waar mijn jongste dochter Sterre met haar vriend lekker hebben gekookt, zoon Tycho een erg leuk cadeautje voor mij had gekocht.

Of ik nu heel uitgerust de nieuwe werkweek induik is misschien een beetje twijfelachtig… maar ik tel mijn zegeningen met zoveel liefde om me heen

Met een grote glimlach op mijn gezicht sluit ik dit weekend af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.