31 december 2017, maar ook bijna 1 januari 2018

Trouwen voor iedereen

Oudejaarsdag… elk jaar toch weer een dag  waarop je terugblikt op het oude jaar en alweer vol verwachting naar het nieuwe jaar uitkijkt.

In 2017 mocht ik lieve leuke en bijzondere bruidsparen om hun jawoord vragen op een heel bijzonder moment in hun leven.

Trouwen, omdat je met en voor elkaar kiest. Vertrouwen in de toekomst hebt samen. Het leven, maar vooral de liefde wilt vieren.

Wat een geluksvogel ben ik dat ik zo vaak van dit mooie moment getuige mag zijn.

Wat een moment als de bruid aan de arm van haar vader het pad komt oplopen waar haar bruidegom vol verwachting  staat te wachten en ik hem zachtjes WOW hoor zeggen als hij haar ziet. Voor mij ook een moment van grote ontroering.

En wat een moment als we stilstaan bij een geliefd iemand die we moeten missen op deze bijzondere dag. Omdat hij of zij al niet meer onder ons is, of veel te jong in een verpleeghuis moest worden opgenomen. Allemaal eigen verhalen die ik ook in mij weer meedraag en koester.

En die vele momenten waarop geliefden elkaar in hun eigen woorden de geloften zeggen. Mijn hart maakt dan vreugdesprongetjes, maar ook af en toe slik ik van ontroering.

Daarom ben ik trouwambtenaar, om te voelen, met elkaar te delen, elkaar te vertrouwen, maar ook plezier maken hoort daarbij. We gaan een band met elkaar aan.

Soms is die band voor even, maar zeker weten zitten al die geweldige verhalen, die lieve mensen in mijn hart voor een heel leven.

En op de valreep van dit jaar kreeg ik nog een mooie erkenning dat ik door Zankyou ben gekozen in de top 5 van beste trouwambtenaren van Noord Nederland.

Dat is leuk, maar vooral de reviews van de bruidsparen zijn het bewijs dat ik heb waargemaakt wat zij hoopten: een mooie liefdevolle persoonlijke ceremonie, waar harten werden geraakt en liefde in overvloed werd gedeeld.

2018 belooft een geweldig nieuwjaar te worden, niet eerder had ik al zoveel aanvragen.

Mensen, laten we de liefde vieren!

Ik wens dat 2018 voor jullie een fijn, liefdevol, maar vooral gezond jaar mag worden. Wees lief voor elkaar en kijk eens wat meer naar elkaar om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.