Weddingplanners , weddingstyling en ceremoniemeester, wat doen zij allemaal?

 

 

Weddingplanners  & Weddingstyling

Helemaal hip is het om tegenwoordig je trouwdag in een thema te gieten. De Bohemian/Ibiza style is nu hot, maar er is veel en veel meer. Ook buiten trouwen wordt prachtig aangekleed. Zelf houd ik hier ook erg van.

Annemarie Emod van https://annmariage.nl/index.html is een styliste die ik ben tegen gekomen op een wedding shoot die zij had georganiseerd. Wat veel spullen heeft deze dame! Maar wat een klus elke keer om elk huwelijk weer die uitstraling te laten geven die een bruidspaar graag wil. Zij werkt samen met top leveranciers en dat kun je ook wel zien op de dag zelf. Ze woont niet bij mij in de buurt, maar werkt door heel Nederland. Wedding styling is haar passie zegt ze zelf en die spat er van af! Kijk zeker eens op haar website.

Deze mooie foto van de weddingshoot is weer van Freya Elders van http://www.trouwfotografiefreya.nl/

Deze  sweet table was niet alleen erg lekker, maar zag er ook fantastisch uit. Carolien Profijt van http://www.mammarina.nl/ kan dit verzorgen. Ook zij woont in het zuiden des lands. Als ik op haar vrolijke  website kijk, loopt het water mij al in de mond. In ieder geval kun je hier inspiratie opdoen.

De Ceremoniemeester:

Onmisbaar zijn de mensen die op jullie huwelijksdag alles op rolletjes laten lopen.  Meestal herken je ze direct in het bruidsgezelschap, steeds druk, alles in de gaten houden en met iedereen alles regelen. Natuurlijk doen ze dit met veel liefde voor je, als broer/zus of goede vriend(in) heb je dat gewoon voor het bruidspaar over.

Maar zou het eigenlijk niet heerlijk zijn om ook deze mensen gewoon van jullie fantastische dag te laten genieten?

Lekker ook aan de bubbels en je nergens verantwoordelijk voor te hoeven voelen, alleen maar meegenieten met het bruidspaar.

Iedereen heeft zo haar eigen talenten, en als je een super organiseer talent hebt en je houdt daarnaast ook nog eens heel van liefde en romantiek, dan word je dus professioneel . Omdat ze zo enthousiast zijn over trouwen en er stiekem zelf nooit genoeg van krijgen.

Ontzorgen is hun hoofdtaak, ze zijn er steeds en regelen van alles, maar op de achtergrond.

Wat ook heel fijn is, ze hebben een noodkoffer bij zich. Je zult maar net een klein wondje hebben, zij hebben de pleister paraat!  Komt er een onverwacht buitje voorbij op jullie stralende dag? Je voelt het niet, want de paraplu is al tevoorschijn getoverd.

Er zijn een paar weddingplanners en tevens ceremoniemeesters die ik graag aan jullie wil voorstellen omdat ik ze zelf bewonder en erg goed in hun werk vind.

Maria van Tuinen van http://www.woesh.com/ is een duizendpoot en net als haar bedrijfsnaam al doet verwachten, een beetje prettig gestoord. Achter haar lach gaat een professionele ceremoniemeester schuil. Zij regelt alles tot in details.

Rosanne  Stikvoort van http://www.iamweddingplanner.nl/is zelf nog niet heel lang getrouwd en zag wat een werk het allemaal is om alles op rolletjes te laten verlopen. Ze is haar bedrijf begonnen en heeft al prachtige opdrachten mogen doen.  Ook super spontaan maar ook heel precies en relaxed. Dat laatste is ook heel belangrijk.

Weddingplanners wordt vaak geassocieerd  dat het duur zou zijn, maar er zijn verschillende pakketten die voor elk budget mogelijk zijn.

Op hun eigen website stellen ze zich graag aan jullie voor, maar hun spontaniteit spat wel van de foto’s af vind ik!

Het spreekt vanzelf dat  ik jullie ook graag  weer tegen kom op jullie grote dag! maar wens jullie Vooral heel veel plezier met alle voorbereidingen .

Rosanne                                                                       Maria

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.